ååh palla virus,

har inte bloggat på länge nu men asså de är helt sjukt, virus här o virus där jag fattar ingenting.. eller är min dator bara lite trasig.. eh jag kan inget om datorer... iaf texten hoppar runt som nån himlans kanin hela tiden.. nån so vet vad det är ??????????????? :(

mer bilder från sälen imorn :) natti

sälen - hemma igen

image92
image93
image94

Säääleeeen,

jäss då var det ett tag sen då men det vara förlåtligt nu när vi är i sälen, har ju inte tid o sitta o blogga konstant o hela tiden då inte.
iaf så har vi festat en hel del, varit på afterski o o killen i baren har fest ikväll :) jiihoo !

kommer lite bilder från igår :)

image86


PussPuss


Cecilia <3

Saknar dig gumman, tänker på dig på alla hjärtansdag ska du veta...
hoppas allt är bra med dig. Pussar o kramar SandraMariaEklöf
image83
Tack så hemskt mycket för blomman Martin!


Natti Natti                                             
SandraMariia :D

alla hjärtansdag :)

image81

jaha då är strax alla hjärtansdag här då... jag tycker för det mesta att det är jobbigt att hålla på att fira en massa olika dagar såhär men det är faktiskt ganska mysigt med alla hjärtdans dag :) har ju några hjärtan som är värda en omtanke:) bla familj o mina närmanste vänner. ♥

vet att det kommer bli endel tjaffs i sälen men det ska vi nog klara ut, vi har ju klarat av takboxen iaf (A)haha
men handla var ju ett större projekt måste jag säga :D hanna är ju tydligen rätt kräsen när det gäller mat så hon var rätt svår att ha o göra med i affären, vi andra kan ju anpassa oss hanna ;) needå men vi kunde ju iaf handla lite idag o det är ju bra:) får se hur det ska gå när vi ska packa in allt i bilen :|ååhh  hjääälp säger jag bara :P 

image82

Jag tänker på dig o kommer sakna dig R,

Puss o kram, Natti natti ♥

Veckoschema,

Måndag:  jobba, göra löshår o färga farmor :) träna Hiphop!
Tisadag:  jobba, egenhårvård, hem o färga mormor :)
Onsdag:  jobba, träna cheer o show, handla till sälen :D
Torsdag: körlektion, jobba, Fira mina hjärtan♥ Alla hjärtans dag!
Fredag: Uppkörning :P, träffa matilda :)
Lördag: wii sälen som gäller :D tom 23/2.



Månadens erbjudande, Lanzas URBAN, superbra hårwax, 50 ml endast 59 kr.
 Fungerar bäst till korta frisyrer, storsäljare bland killar! :D
image79





Finns att köpa på M o company,
gamlarådstugugatan 30 Norrköping




Vill ha bikini =)

image80

Saknar dig cicci, hoppas du har det bra gumman, love u!


Back to work!

Kisses

Hårvård,

söndag eftermiddag, jag sitter med inpackning från revlon i håret o funderar på att måla tånaglarna lila :D

8 st måste ha hårvårdsprodukter.



Nr 1 Dust it - schwarzkopf oasis är ett rikitgt superbra puder som ger dunder volym :)



Nr 2 Headrush - Tigi Bed head är det bästa glansspray jag har testat, ger superfin glans snabbt o doftar underbart.



Nr 3 Masterpiece - Tigi Bed head är en spray som håller i alla väder medan den ger en fantastisk glans.



Nr 4 Revlon professional - nutri color creme är en inpackning som samtidigt som den reparerar ger  pigment åt ditt hår, finns i flera olika nyanser.



Nr 5 Matrix - biolage color shampoo behåller färgen o du får en fin o len känsla.



Nr 6 Girl toys - Tigi bead head ett silkesserum som mjukar upp torra toppar, bra för preparerat hår helt enkelt.



Nr 7 d:fi -  promade professional vaxet som fungerar till alla slags frisyrer, har en trådig koncestens med härlig doft.



Nr 8 Curls rock - Tigi catwalk hjälper till att framhäva lockar, man kan även krama fram lockar med den men i ett hår med självfall blir det superlockigt!



har ni inte testat dom här produkterna så lovar jag att dom är värda att testa =)

måste iväg till dansskolan, Puss ♥


Vit helg :)



då har snart helgen passerat o jag har varit hemma o tagit det lugnt med sara i stort sett hela fredag lördag... det känns så himla skönt, igår (fredag) så jobbade jag till 5 o sen tränade jag till våran tävling i en o en halv timme, efter det så gick ja o sara o köpte lite mat, vi gjorde tacos =) gick o la oss rätt tidigt eftersom att jag skulle jobba idag, tjejen som jag färga o slinga idag heter Denise, o idag blev hon lite rödlätt med guldiga slingor, det är super snyggt till hennes gröna ögon :) kul att hon tyckte desamma o sa att hon aldrig känt sig så fin NÖJD :)
aja jag gick hem till min danslärare anna davidsson för att fixa hennes hår för utgång - som betyder hitta ragg för kvällen, anna fick riktigt snygga lockar i sitt långa askblonda hår, man kunde tro att hon skulle gifta sig när jag satt upp det :P aja ragg får du minsann i natt anna det vill jag lova ;)
när jag kom hem låg sara sjuk i lillis säng o väntade på att vi skulle handla mat, vi sprang ner o köpte kebabtallrik, fy vad onyttigt men det gick snabbt o lätt =)
efter att vi handlat mat läsk o godis gick vi hem o såg melodifestivalen, Amy är ju lätt grymmast ikväll iaf, hon äger ju scenen om jag får säga:)  efter det så kom madde o lillis hem o då blev det titanic på trean...
efter att madde o sara gått o lillis somnat så låg jag ensam kvar o tittade.. fy bubblan va jag grät alltså.. hmm är jag känsligast i världen eller?! jag grät hela slutet iaf :/ måste bara säga att det är en superbra film o jag kan se den 1000 ggr.
image61
så himla söta, vill oxå vara sådär kär o lycklig, ♥

Skönt med en lugn helg måste jag säga o ja det är jag, Sandra eklöf som säger det o ingen annan ;)

Nu ska jag nog sova, Kiss n´love Sandra

min stjärna

SaraKindahl.blogg.se

Sara säger:  Vill ge dagens ros till älskade Sandra Eklöf.. den bästa av dem bästa.. att du ställer upp så mycket för alla andra! finaste vännen man kan ha! <3

Vill bara säga tack till världens gulligaste person, du är guld värd ♥

image60

Sara min lilla stjärna ;)

ååhh sara hur ska vi ha råd med allt vi ska hitta på nu i veckorna:D haha ska man leva som vi måste man ju va miljonär, aja bensin, mat, sprit det ordnar sig... men sen dåå??? =/ hjälp !

16/2 Sälen med Sara Madde hanna o lisa - oh yeah man ;)

Puss o k


min vardag,

jäss, då är onsdagen avklarad o jag har jobbat o slitit mellan 11-17 idag :) skön dag iaf :P alma var ju o gjorde slingor¨o klippte sig, hon är så himla störtskön brud asså, andra gången hon var hos mig o båda gångerna har hon bjudit mig på minst 2 utekvällar ;) du är så himla glad o gullig, du förgyller min dag ska du veta !
har även träffat sara på gymmet o snackat lite kärleksproblem, ovanligt. NOT :D  Sara vet inte riktgt vad hon vill, neee men vem fan vet det ?! ;D vill bara att du går den rätta vägen o lyssnar på det du borde lyssna på, för ditt egnaste bästa, dee vety gumman :D
var uppe en sväng på dansskolan, men tog det lungt för en gångsskull , jag vill ju bli frisk nångång :P vi tränade showen till avslutingen o så en timme till DM, verkar som vi får endel bra låtar till tävlingen iaf hoppas (A) . träffade sedan jonatan ikväll... trevligt även om vi inte va sådär jätte länge med varann, blev ju bara lite åka bil o se tv o så nu så sitter ja här igen dåh brevid min lilla vovve som är minst lika trött som jag.. är nog dags att dra sig tillbaka alldeles strax.


Älsko :)


Det finns en människa i mitt liv, han gör mig förvirrad.

Kiss n´ love


:(

då har det blivit februari o nu väntar en massa nära o kära på att fylla år som bla Madde - blir 19, Mazchan - blir 21, Ewe - blir 19 o mamma  som blir 41 :)
aja månaden började iaf inte så bra som jag hade tänkt mig :|
jag o sara förfestade lite med kalle o jockebula, det blev rätt hårt hemma hos kalle o tillsist när vi skulle åka med vår kära micha ner till otten tappa sandra dessvärre bort sitt minne :/ det blev ingen bra kväll iaf o där har man en hel del att ångra... men såklart man inte bara får ångest på köpet, nejnej här ska man åka på världens förkylning så man bara blir anfådd av att gå i trappor, väl uppe på dansskolan för att klara av en endaste timme disco var jag helt slut, aja jag vaknade idag iaf o inte kunde snacka, fick inte fram ett endaste ljud... o nu menar jag att jag inte ett endaste ljud.. så det blev en jobbig dag för pratkvarnen själv när jag har fått gå runt o viskat till folk:P
hoppade iaf träningen idag i hopp om att jag ska må bättre till cheeren o showen på onsdag, den träningen kan jag bara inte missa.. aja måste sussa nu
image58
Saknar discon :'(

NATTINATTI

RSS 2.0