wiiihoo :)

ja matilda o alla andra som tjatar jag försöker uppdatera så mkt jag kan, men tyvärr har jag endel andra saker som går före.... ;D

iaf valborg blir inte som planerat, jag o matilda ska inte åka till halmstad o festa med aleks :( blev tyvärr så att  jag ska jobba, känns jätte tråkigt nu o jag är verkligen ledsen, men som sagt kommer du på fredag så kan vi ses en snabbis då (A)

jaha så äre SM i helgen då, asså jag pallar intedet här med att folk slutar o folk börjar hela tin, snälla nu är det 4 dagar kvar till tävling o folk hoppar av så vi måste ändra på allt, jag hoppas iaf att vi lär oss allt idag o att vi klarar en första placering nu i borås :P hehe man kan alltid hoppas iaf. (A) 

måste bara säga att jag tyckte våran terminsavslutning i flygeln va riktigtbra, även om inte jag va sådär jätte säker på stegen så klarade jag det okej :) bra gjort ANNA !


image120
nee jag ska ut o sola en stund, får se när jag uppdaterar igen

PUSS,


Usel uppdatering ...

jaja nu är jag äntligen här igen o det har gått riktigt lång tid sen sist, aja iaf så har jag fyllt 20 år :D wii Systemet nästa :P o så har jag varit på kurs i stockholm (Björn axén) o så har det även varit  en riktig partyhelg med grillfest o andra grejer.

image118

Torsdagen i stockholm var riktigt trevlig med malin o monica, vi började med att hitta rätt pga våran navigator :) parkerade rätt nära riddargatan så vi hade nära till kursen. sedan gick vi en sväng till gamla stan för att äta lite italienskt jätte gott! gick därefter ca 20 meter o stannade i solen på järntorget o drack några glas vitt, det är inte alla som unnar sig under arbetstid hehe. på vägen tillbaka gjorde jag  några dumheter när jag hängde mot en kanon o blev lite tillsagd vid slottet :D vi garva så vi höll på att dö, så himlans skoj. vi traskade runt i en del affärer men ja shoppade inte allt för mkt. Kursen som startade kl 19 var rolig men framförallt givande o uppsättningarna var riktigt fina.


image119

nee nu måste ja lägga mig o sova, Pusss

:) Knäppingsborgsgatan 1 - Välkomna

image106

image117

Det här är världens bästa schampo, cicci det måste du skaffa ;)


Miss You!

M & company - Flyttat

image105hallå där, nu var det riktigt länge sen sist, Fy mig (A) aja jag har haft fullt upp på jobbet med flytten o allt. Men nu tillsist är vi klara :) det blev så himlans fint alltså... jag trivs riktigt riktigt bra måste jag säga!
lägger in lite bilder o så snarast möjligt :)

RSS 2.0